Vandaag heb ik iets speciaals met jullie te delen. Twee van mijn patronen zijn namelijk opgenomen in de nieuwe ‘Aan de Haak’ Dekenspecial!

Aan de Haak

Ken je Aan de Haak al? De naam verklapt het waarschijnlijk al: het is een haaktijdschrift van Oer-Hollandsche bodem. Ooit begonnen als een special van de Hobbyhandig, toen uitgegroeid tot een volledig eigen tijdschrift en in 2020 gaan er maar liefst 10 edities uitgegeven worden! Inmiddels bestaat Aan de Haak 5 jaar, en daarom is het tijd voor een lustrumeditie met de meest populaire dekenpatronen èn nieuwe patronen. Als designer is het een extraatje om in tijdschriften gepubliceerd te worden. Je bereikt namelijk niet alleen veel nieuwe mensen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om je eigen patronen in print terug te zien!

‘The best of’: dekens

Maar liefst twee van mijn haakpatronen zijn opgenomen in de lustrumeditie. Allereerst de Raspberry Road deken, gehaakt met Scheepjes Whirl. Het is ook zo’n heerlijk patroon om eventjes tussendoor aan te haken, en af en toe weg te leggen. Het patroon is heerlijk ritmisch en je dekentje groeit vanzelf mee. Is je Whirl op, dan is je dekentje klaar. Het kan haast niet gemakkelijker!

Raspberry Road deken, gemaakt met Scheepjes Whirl

En daarnaast vind je ook de Borealis deken in de Dekenspecial terug, gehaakt met Scheepjes Stone- en Riverwashed. Deze deken is geïnspireerd op de kleuren van het Noorderlicht (de Aurora Borealis), en dat zie je dan ook terug in het kleurverloop van de deken. Een van de winterfavoriete dekens, als ik mijn blogbezoekers mag geloven!

Borealis deken, de winterfavoriet!

Winnen!

Van Aan de Haak mag ik wat leuks met jullie delen. Ik mag namelijk 3 exemplaren verloten van de Dekenspecial! Om mee te doen, doe je het volgende:

De winnaars worden rond 18 december 2019 bekend gemaakt door Aan de Haak. Het magazine zal dan vanaf dinsdag 14 januari 2020 bij de winnaars thuis bezorgd worden. Heb je niet gewonnen, niet getreurd: je kunt vanaf die datum de Dekenspecial bij de betere boekhandels vinden.

Heb je het formulier ingevuld? Laat het me hieronder in de comments weten: ik duim met je mee!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer