Winkelwagen

  Korting
  Subtotaal

Advertising & Affiliates

22.Feb.20 / Kirsten Ballering

Advertenties

Je kan advertenties zien in de content die ik voor Haakmaarraak.nl schrijf. Deze advertenties zijn onderdeel van mijn inkomsten en stellen me in staat om veel van de patronen die ik ontwerp gratis beschikbaar te stellen. Ik gebruik Mediavine als intermediair voor deze advertenties, dus ik heb geen directe invloed op de advertenties die je te zien krijgt. Als je problemen of klachten hebt over de advertenties, mail me dan op kirsten@haakmaarraak.nl en ik ga mijn best doen om je te helpen.

Affiliates

Ik ben lid van verschillende affiliate programma's, zoals het programma van Wool Warehouse, Amazon en Bol.com. Affiliate links beïnvloeden de prijs van een product niet, en je betaalt hetzelfde bedrag als via een normale link. Echter, ik krijg een kleine commissie als je iets aanschaft via deze links. Ook dit helpt me om mijn content gratis aan te kunnen bieden.

Bij deze shops heb ik een actief affiliate programma:

Ik ben lid van de Scheepjes Blogger groep. Scheepjes is een Nederlandse garenproducent. Ik blog regelmatig over producten van Scheepjes en gebruik deze garens regelmatig voor mijn ontwerpen. Alle meningen die ik publiceer op Haakmaarraak.nl zijn van mij, en worden niet beïnvloed door mijn sponsors.

:Amount:x :Name: :Price: