Heb je een Scheepjes Catona Colour pack gescoord, maar weet je nog niet wat je ermee gaat haken? Ik heb alle patronen die ik voor deze vrolijke doos kon vinden opgezocht, en samengevat in deze lijst! Ik pas de lijst aan zodra ik nieuwe patronen vindt. Blijf dus terugkomen voor meer inspiratie.


1. Catona deken van Annavirkpanna

Deze prachtige deken wordt gemaakt met alle kleuren in het Colour pack. Je kan het gratis patroon. in het Engels, op Anna's blog vinden!

2. Button Deken van It's all in a Nutshell

Deze mooie deken gebruikt ook alle kleuren van het Colour pack, wat extra bolletjes voor de rand, èn zoals de naam al aangeeft een stapel mooie knopen! Het Nederlandse haakpatroon vindt je op Esther's blog.

3. Noelle deken op Haak Maar Raak

Deze deken is van mijn hand: Met vrijwel alle kleuren uit het colourpack en wat extra bollen wit maak jij hem ook! Het gratis patroon vindt je op deze pagina.

4. Majorelle deken van Happy in Red

Esther ontwierp deze prachtige deken met 10g van elke kleur. Perfect voor de colour pack dus! Je kan het patroon op Ravelry aanschaffen. Zeker doen!

5. Wacky Wave deken door Jellina Creations

Dit prachtige patroon golft door alle kleuren van de regenboog heen. Het gratis patroon vindt je op Jellina's blog.

6. Diamond Sofa Runner van The guy with the Hook

Deze prachtige bankdeken is ontworpen door Mark van The Guy with the Hook. Pak je colour pack er maar vast bij! Het patroon komt uit de Scheepjes After Party boekjes en is te koop bij Scheepjes retailers en op Ravelry.

7. 2020 VVCal Blanket door Cypress Textiles

De originele VVCAL 2020 is met ander garen gehaakt, maar Rachele heeft ook een versie gemaakt met de Catona pack en wat extra bolletjes Catona. Een plaatje om te zien! Het gratis patroon (Engels) vindt je op haar blog.

8. Rainbow Sea Waves deken van New Leaf Designs

Carmen ontwierp deze prachtige deken met de colour pack, waarbij twee kleurstromen tegen elkaar in lopen. Je kan het gratis patroon op haar blog vinden!

9. Paint Box Blanket van The Patchwork heart

De originele deken is met ander garen gehaakt, maar Be Inspired heeft het patroon met de Colour pack gehaakt - zo slim! Jij kan dat natuurlijk ook doen. Volg gewoon de originele instructies en gebruik de verschillende kleuren van je Colour pack.

10. Little Lily Baby deken van Haak Maar Raak

De Little Lily Babydeken is het kleine zusje van de Noelle deken. Het gebruikt de meeste kleuren uit het colourpack en natuurlijk wat extra wit. Het gratis patroon vindt je op mijn blog!

11. Kleurrijke Coral Mozaïek Deken van Jellina Creations

Jellina heeft deze mooie deken gehaakt met de Mozaïekteechniek. Wat een prachtige deken is het geworden! Het patroon kan je in haar webshop kopen.

Heb jij nog patronen voor de Colour pack die niet in deze lijst staan? Laat het me dan in de comments weten !

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer