Goedemiddag allemaal! Ha, ik dacht dat ik het wat rustiger zou krijgen als ik eenmaal afgestudeerd ben. Nou, niets is minder waar. Ik ben nog steeds een beetje aan het uitvogelen hoe ik mijn baan, de restanten van mijn stage, mijn sociale leven, de blog en bovendien sinds een paar dagen ook verhuizen (jaja!) allemaal een beetje kan balanceren! Nouja, een rustig leven is ook maar saai denk ik. Dus ik blijf wel bezig. En ik heb behoorlijk wat gedaan aan de Retro ripple! De laatste post was hij halverwege. Nu is het grootste gedeelte gedaan!

Ik heb nog geen foto’s waar hij uitgespreid op ligt. Maar geloof me dat hij groot is, ongeveer 1,15 m breed en 1,90 m lang! Hij voelt wel lekker zacht aan, Softfun doet zijn naam eer aan.

Ik ben erg blij dat er blauwtinten in de deken zitten. Alhoewel het geen gangbare kleur is voor vintage rippledekens (als ik mijn referentieplaatjes mag geloven dan) vind ik een goede toevoeging.

En nu nog het randje. Zoals ik eerder al zei, ik denk dat het franjes worden. Ik heb best wat kleine restjes over van deze deken, dus dat gaat helemaal goedkomen!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer