Ik ben natuurlijk niet de enige die superenthousiast wordt als een nieuw garen uitkomt. Dan moet je het gewoon hebben, hoe dan ook. Nou, dat is precies wat gebeurde toen de Scheepjes Colour Crafter uitkwam. Ik was helemaal verliefd op alle verschillende kleuren en had dan ook gelijk een nieuw project in gedachten. Hup, het garen was besteld en ik kon gelijk beginnen.

Krap een jaartje later lag het meeste garen er nog. Met twee motiefjes. Ik kreeg het gewoon niet voor elkaar om meer dan 10 seconden mijn aandacht bij dit project te houden. Achteraf was het een geluk bij een ongeluk, want een tijdje terug heeft Scheepjes nog iets van 30 nieuwe kleuren uitgebracht. Als ik stug door was gegaan met haken had ik die nieuwe kleuren (die er echt heel goed in pasten!) niet in het project kunnen verwerken, en nu wel!

Ik heb 24 verschillende kleuren en een paar bollen wit. Dat is veel garen, maar het werkt best snel weg en de kleuren zijn gewoon super! Misschien heb je de Colour crafter zelf al geprobeerd, het is een 100% premium acrylgaren. Het is lekker zacht en ook goed te betalen, zeker omdat er 300 m op een bol zit. Dus ook met een kleine portemonnee kan je veel verschillende kleuren gebruiken.

De kleuren zijn helder en ik word er heel vrolijk van (de stapel hierboven toont geeneens alle kleuren)! Zoals je vast al geraden hebt ga ik iets in regenboogkleuren maken. Tjsa, het zal ook eens niet hè! En gezien de stapels garen mag het ook geen verrassing meer zijn dat ik aan een deken bezig ben.

Volgende week laat ik je mijn voortgang zien!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer