Hou je vast: dit is de laatste week dat we borduren! Ik weet dat veel van jullie het borduren helemaal geen straf vinden, maar ik kan me ook voorstellen dat je nu richting het afronden van de sjaal wil werken. En als je nu bang bent dat je in een borduur-loos gat valt, geen zorgen. Je krijgt nog steeds je Hygge fix binnen gedurende de komende weken omdat de sjaal nog lang niet af is!

We eindigen de borduursels op de Hygge wrap met een Argyle-achtig, geometrisch motief. Zoals je in de foto hierboven ziet springt het regenboog motief er echt uit (zoals we eigelijk wel verwachten van een regenboog) en is het Zeemeermin motief ietsje calmer. Ook zie je een klein stukje van wat we volgende week gaan doen: bobbels! Maar daar komt dan wel weer een filmpje van, dus maak je niet al te druk hierom!

Details

De kits zijn te koop via verschillende Scheepjes retailers, die je hier terug kan vinden. De patronen komen wekelijks uit vanaf 15 februari 2017, in 14 delen. Ze zijn terug te vinden in de Facebook groepen en via Scheepjes.nl. Om de patronen te begeleiden heeft Esther van It’s all in a Nutshell video’s gemaakt voor de gebruikte technieken. Je kan haar video’s op haar Youtube kanaal terugvinden, It’s all in a Nutshell Crochet.

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer