Het is tijd voor het patroon van week 3! De eerste week borduren zit er weer op. Hoe vond je het gaan? Vond je de kruissteekjes een beetje te doen? Ik hoop het, want de komende weken komt er nog meer borduurwerk aan! Het motief voor deze week is wel wat gemakkelijker dan voorgaande week. Het is een lieve kleine hartjesslinger en naar mijn mening een van de schattigste designs uit deze CAL.

Tips

Er zijn niet echt tips die ik je niet al eerder heb gegeven. Blijf tellen, en vergeet niet te genieten van elke steek! Je bent je eigen kunstwerk aan het maken! Vergeet niet dat er geen losse video voor deze week is. Esther heeft alles omtrent borduren al heel duidelijk uitgelegd in week 2!

Details

De kits zijn te koop via verschillende Scheepjes retailers, die je hier terug kan vinden. De patronen komen wekelijks uit vanaf 15 februari 2017, in 14 delen. Ze zijn terug te vinden in de Facebook groepen en via Scheepjes.nl. Om de patronen te begeleiden heeft Esther van It’s all in a Nutshell video’s gemaakt voor de gebruikte technieken. Je kan haar video’s op haar Youtube kanaal terugvinden, It’s all in a Nutshell Crochet.

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer