Goedemiddag! Kan je geloven dat we alweer in week 4 zijn? Week 3 ging volgens mij soepeltjes! Ik heb geweldige variaties gezien op de hartjes, die ik later nog graag met jullie wil delen. Deze week gaan we door in geometrische stijl. Dit specifieke motiefje is gebaseerd op klavertjes vier, en opgevuld met opeenvolgende kleuren.

Ik heb wel 3 keer mijn bestanden doorgezocht, maar ik ben vergeten om meer sneak peek foto’s voor deze week te nemen. Ik weet nog dat ik echt ‘in de zone’ zat toen ik deze week ontwierp, wat waarschijnlijk de reden hiervoor is, het motief is geeneens 100% af hier! Maarja, als je aan het designen bent staat je hoofd soms niet naar vooruit denken he?

Tips

Qua tips heb ik deze week niet zo heel veel spannends te melden. Het motief ben ik begonnen met de silhouetten van elk klavertje en zodra die goed geborduurd waren heb ik ze opgevuld met de andere kleuren. Simpel eigelijk! Blijf tellen, en blijf ook tellen bij de separators. Worden ze al makkelijker, nu je ze een paar keer hebt herhaald?

Details

De kits zijn te koop via verschillende Scheepjes retailers, die je hier terug kan vinden. De patronen komen wekelijks uit vanaf 15 februari 2017, in 14 delen. Ze zijn terug te vinden in de Facebook groepen en via Scheepjes.nl. Om de patronen te begeleiden heeft Esther van It’s all in a Nutshell video’s gemaakt voor de gebruikte technieken. Je kan haar video’s op haar Youtube kanaal terugvinden, It’s all in a Nutshell Crochet.

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer