Zo he! Het vierkantje van afgelopen week was een uitdaging, maar het resultaat was het echt waard! De stapel motiefjes begint al aardig te groeien nu.

Deze week is het nieuwe vierkantjes ontworpen door Atty van Atty's. Je kent haar vast, van haar prachtige bloemendesigns. Ze heeft al heel veel mooie ontwerpen op haar conto staan, waaronder diverse shawls, dekens en andere items allemaal in haar typische stijl. Het patroon van deze week wordt gemaakt door af te wisselen in voorste en achterste lussen, wat op het eerste gezicht misschien wat ingewikkeld lijkt. Maar ik verzeker je, alles komt goed als je van tevoren even het patroon doorleest en eventueel de begeleidende video's bekijkt. Je kan daarna zo aan de slag!

Patroon en Video's

Er zijn behoorlijk wat belangrijke linkjes voor deze CAL. Je kan het patroon hier (NL) en hier (EN) vinden, of in de Facebookgroep. Als je nog geen kits in huis hebt, Woolwarehouse en Deramores verkopen ze onder andere, en vrijwel alle Nederlandse Scheepjes retailers. Heb je het tips & tricks document al gelezen? Doe dat zeker, het is superhandig! En als je moeite hebt met de geschreven patronen, zijn er altijd nog de video's in Nederlands en Engels die door Esther van It's all in a Nutshell zijn gemaakt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer