Dit is het dan: de laatste set instructies voor de Last dance on the beach CAL. We hebben een (emotionele) achtbaan van 14 weken achter de rug! We hebben hard gewerkt aan de vierkantjes, waar sommige iets vlotter gingen dan anderen. Vervolgens kwam de joining. Ik heb veel mensen gezien die de join van Marinke hebben aangehouden, en ook veel anderen die er hun eigen twist aan hebben gegeven. Ik heb prachtige kleurencombinaties voorbij zien komen en heel veel extra patroontjes. het is een mooie CAL geweest en na vandaag kunnen we de deken dan eindelijk afmaken (of bijna afmaken, het is geen wedstrijd!). Ik moet toegeven dat ik zelf wat achterloop, dus ik kan nog geen foto’s van mijn deken laten zien. Maar wanneer ik zover ben zal ik er zeker een blogpost aan wijden.

In elke van de afgelopen weken heeft een designer op zijn of haar blog uitleg gegeven over zijn visie voor een vierkantje. Deze week is iets anders. Deze week is het woord aan Simy van Simy’s studio. Simy is de persoon die de (grote) taak had om deze CAL te realiseren en alle designers te coördineren. Je kan haar ervaringen met deze CAL hier lezen.

Patroon en Video's

Er zijn behoorlijk wat belangrijke linkjes voor deze CAL. Je kan het patroon hier (NL) en hier (EN) vinden, of in de Facebookgroep. Als je nog geen kits in huis hebt, Woolwarehouse en Deramores verkopen ze onder andere, en vrijwel alle Nederlandse Scheepjes retailers. Heb je het tips & tricks document al gelezen? Doe dat zeker, het is superhandig! En als je moeite hebt met de geschreven patronen, zijn er altijd nog de video’s in Nederlands en Engels die door Esther van It’s all in a Nutshell zijn gemaakt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer