Ik heb vandaag een leuk tussendoortje wat ik wil laten zien. Een paar maanden geleden won ik wat bollen Stylecraft super chunky in hun wedstrijd. Er zat een patroon bij, van een plaid en 2 kussens. Één probleempje, het was een breipatroon! En ja, je weet hoe ik denk over breien. "Erg leuk, maar allemensen wat moet ik nog veel leren om daar wat van te maken!"

Dus ik ging richting mijn oma, en vroeg haar om hulp. De soort hulp van 'kun je een paar rijen kijken of ik het patroon goed volg, en als ik een foutje maak, kun je het me helpen herstellen'. Ik liet de bollen bij haar, omdat het best wel een pakket was. Dat was natuurlijk fout #1. Ik kwam na een week terug en opeens was er al een stukje extra klaar. 'Had wat vrije tijd'. Ik dacht dat ik hem als ik het in de vingers had weer mee naar huis zou nemen. Ha, fout #2. Die bollen wol hebben het huis daar nooit meer verlaten.

Na een tijdje liet ik het zo en elke keer als ik langskwam, was de deken groter! Afgelopen week was hij klaar. En het is een hele mooie deken geworden!

De deken is behoorlijk groot, ongeveer 1,60 bij 1,20 m (ongeveer dus, niet precies opgemeten). Hij is ook behoorlijk zwaar, aangezien er 18 bollen van 100 gram in zitten. De andere 2 bollen zijn een kussen geworden (het grijze kussen in het patroon). Dat komt een andere keer, aangezien die nog een keer geblockt moet worden!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer