Ken je dat verliefde gevoel wat je soms krijgt als je een wat ouder projectje erbij pakt? Ik had dat precies met dit kussen! Het Parallel Pillow was origineel een commissie voor Deramores. Toen ik het kussen terugkreeg wilde ik nog wat extra foto’s maken, maar ik raakte afgeleid door andere dingen (hallo Be Inspired toer!) en toen is hij eerlijk gezegd een klein beetje vergeten. Het was dus echt wel tijd om dat goed te maken, dus ik ben er voor gaan zitten en hier is het resultaat!

Hoe vind je hem? Popcorn steken zijn een van mijn favorieten en ik probeer altijd weer een manier te vinden om ze in designs te gebruiken zonder dat het saai of herhalend wordt. Ik hou ook van ombre, dus ik besloot dit te combineren. Het kussen meet 45 x 60 cm, dus behoorlijk groot. Het binnenkussen is lekker zwaar zodat het een echt leunkussen wordt.

Het kussen heeft een knoopsluiting, dus je kan het binnenkussen verwisselen en de hoes wassen als je dat wil. Als je hem vaak wil wassen, zou ik je wel aanraden om plastic knopen te gebruiken. Deze prachtige olijfhouten knopen van Scheepjes passen wel perfect bij het perzikkleurige paneel waar ze opzitten, vind ik zelf.

Het garen wat ik heb gebruikt is Scheepjes Maxi Sugar Rush. Het is een kantgaren, en lijkt een beetje op het garen wat onze oma’s gebruikten om tafelkleedjes en gordijnen te haken. Je krijgt het bijna niet kapot! Voordat je denkt dat je met een kleine naald aan de slag moet; ik heb twee draden tegelijkertijd gebruikt. Zo is het twee keer zo dik en haakt het net zo lekker weg zoals een standaard katoenen draad. Sweet Treat is er in 87 kleuren, dus als rood niet echt jouw ding is kan je nog heel veel andere combinaties bedenken, zoals bijvoorbeeld hieronder.

Het patroon volgt snel! Tot dan kan je nog even nadenken over welke kleuren je wil gebruiken!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer