Heb je een Scheepjes Stone Washed/River Washed Colour pack gescoord, maar geen idee wat je ermee gaat maken? Ik heb alle patronen die ik kon vinden voor deze prachtige kits bijeen gezocht. Zodra ik een nieuw patroon vindt voeg ik hem toe aan deze blog, dus kom regelmatig terug voor niewue inspiratie!

Kijk ook eens naar mijn andere Colour Pack patroonverzamelingen:

1. Happy Little Tree Blanket van Cypress Textiles

Happy Little Tree Blanket

De Happy Little Tree deken maak me het het Stone Washed colourpack, de reguliere of de XL versie. Ontzettend kleurrijk, en het patroon is gratis! Je vindt hem (in het Engels) op Rachele's blog.

2. All the Colours deken van Julie Yeager

All the Colours Blanket

Deze deken is beginnersvriendelijk. Je haakt 'm met het XL colourpack en twee extra bollen Stonewashed XL voor de rand. Je kan het patroon (in het Engels) aanschaffen via Ravelry.

3. Little River Blanket van Emma Varnham

Little River deken

De Little River deken is een prachtige combintie van golven en Granny clusters. Emma ontwierp dit patroon voor de reguliere Stone Washed en River washed packs, en het Engelse patroon kan je op Etsy vinden.

4. I Love You So Much Wrap van Knitterknotter

Love you so much Wrap

Weer eens iets anders dan een deken: De I Love You So Much Wrap! Een prachtige, royale omslagdoek van 200 x 50 cm. Het Engelse patroon kan je gratis inzien op Knitterknotter.

5. Bifrost Squares van Elín Guðrúnardóttir

Bifrost Squares

Deze prachtige deken is geinspireerd op de Bifrost regenboogbrug uit de Noorse mythologie. Elín heeft bovendien een delicate manier van vasthaken bedacht die ontzettend mooi staat bij deze motiefjes. Je haakt 'm met de reguliere colourpack en wat extra garen voor het aan elkaar haken en de rand. Het Engelse patroon vindt je op Ravelry.

6. Sterrensteek Regenboogdeken van Haak Maar Raak

Sterrensteek deken

Deze komt van mijn hand: De Sterrensteek regenboogdeken! Origineel ontworpen voor het XL pack, maar inmiddels ook beschikbaar voor het reguliere pack. Het Nederlandse patroon vindt je in mijn shop.


7. Warp and Weft deken van Felted Button

Warp and weft blanket

De Warp and Weft deken is een moderne versie van de traditionele Granny Square! De originele deken is gemaakt met het Stone Washed colour pack en wat Colour Crafter, maar je kan de volledige deken natuurlijk ook in Stone Washed haken. Het Engelse patroon vind je gratis op Susan's blog.

8. RainBOOM wrap van Miss Neriss

Rainboom Wrap

De RainBOOM wrap is een echte kleurexplosie. Met een Regulier Stonewashe colour pack kan ook jij deze mooie omslagdoek haken, inclusief royale franjes. Het gratis patroon vind je op Nerissa's blog.

9. Granny Square deken van Cozamundo

Granny Square deken

Simpel en zo effectief: De Granny Square deken van Cosamundo is perfect als je een kleurrijk beginnersproject zoekt. Gebruik je Colour Pack en wat extra bollen voor de geribbelde boord, en dan heb je deze deken zo af. Het Engelse patroon kan je gratis inzien op Cozamundo.

10. Emma deken van Look At What I made

Emma Deken

Wat een spectaculaire deken! Bovenstaande versie is Hazel Raven's versie van de Emma deken. Met een paar simpele wijzigingen en een colour pack kan ook jij deze mooie deken maken. Het gratis (Engelse) patroon voor de Emma deken en alle informatie over deze versie vindt je op Dedri's blog.

11. Summer Joys Flower deken van Fluffy Woolly Mammoth

Summer Joys Flower deken

Wat is 'ie mooi! De Summer Joys Flower deken doet zijn naam eer aan. Je hebt een Colour Pack en wat extra wit garen nodig om deze deken te maken. Het Engelse patroon schaf je aan via Etsy.

12. Updated Asanas deken van Felted Button

Asanas deken

De originele Asanas deken heeft een update gehad - je kan hem nu ook maken met het Scheepjes Stone Washed pack! Dankzij April Luescher, die bovenstaande versie heeft gehaakt kan je het nieuwe patroon vinden op Susan's blog!

13. Memory Throw van Miss Neriss

Memory Throw

Dit prachtige patroon vind je in After Party 81. Pak je XL Stone Washed pack erbij en wat extra garen voor de rand, en dan kan je deze mooie deken ook haken. Het Nederlandse After Party patroon vindt je op Ravelry of bij je lokale Scheepjeswinkelier!

14. Terrazzo Afghan van Tinna Thórudóttir Thorvaldsdóttir

Terrazzo Afghan

Dit patroon kan echt niet ontbreken. De orginele deken is eigenlijk gemaakt met ander garen, maar Ravelry user Triscote maakte van de gelegenheid gebruik om een versie te haken met het Stonewashed Colour Pack. Het resultaat is een iets kleinere deken, in een adembenemend palet. Het originele (Engelse) patroon vind je op Ravelry.

15. Roman Tiles van TheCraftsTeacher

Roman Tiles deken

Deze prachtige deken kan je maken met het Reguliere Stonewashed pack, samen met wat extra bollen voor de achtergrondkleuren. Wat een genot om naar te kijken!

has been designed by TheCraftTeacher for the Regular pack. Create your own magnificent version with the pack and a bunch of regular Stonewashed balls for the background colour!

16. Spiraling into the Unknown deken van Flo and Dot

Spiraling into the unknown

Sarah-Jane van Flo and Dot heeft haar tijd in lockdown goed benut. Voor deze deken heb je een Stone washed Colourpack nodig en natuurlijk wat extra bolletjes voor de achtergrondkleur. Het Engelse patroon vindt je op Etsy, maar er is ook een gratis, beknoptere uitleg van het motief te vinden op Sarah-Jane's blog!

17. Watercolor Granny deken van A Spoonful of Yarn

Watercolor Granny Blanket by A Spoonful of Yarn

Is dit niet het perfecte plaatje? Om deze prachtige deken met dat mooie waterverf palette te haken heb je het Stone Washed kleurenpakket en een paar bollen Stone Washed voor de rand nodig - Ook goed te doen voor beginners! Het gratis haakpatroon voor deze deken vind je op Christina's blog.

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer