Ik ben lekker aan het doorhaken aan mijn bolletje whirl. Ik wilde iets maken wat de kleuren goed uit liet komen en omdat ik op datzelfde moment ook aan de Stormy day shawl bezig was, wilde ik dat het iets anders werd. Dus ging ik (uiteraard) voor een deken!

Ik zou willen dat ik kon zeggen dat ik een idee had, het haakte en het patroon opgeschreven had. Ha, dit project ging niet zo simpel. Ik heb het geheel wel een paar keer uit moeten halen, vanaf halverwege! Als ‘ie af is zie je wel waarom. Ik denk dat ik hem zo’n 3 keer heb uitgehaald, om nog maar niet te spreken van die talloze keren dat ik mijn deken uit z’n projectmandje haalde en er weer een paar steken afsnoepte. Dat was ook deels de reden dat ik van de Hygge bedel zo’n stekenmarkeerder heb gemaakt!

Toch, die kleurwisselingen zijn prachtig. Whirl is zo’n garen waarbij je door blijft haken totdat je de volgende kleurwissel tegenkomt. En dan haak je ‘toch nog een stukje’ door. Het blijft leuk! Toen ik deze foto’s nam was er nog geen spoortje roze te bekennen, maar 3 rijen verder was het volop aanwezig en gingen we zelfs richting fuchsia. De bollen blijven me verbazen. Scheepjes heeft echt z’n best gedaan op dit garen!

De volgende keer laat ik je mijn deken zien, die nu lekker ligt te drogen op zijn blocking borden. Tot dan!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer