Het is hier even stil geweest! Ik heb genoten van de afgelopen zomer en heb niet zoveel geblogd (of ge-Instagrammed, of gefacebooked). Bedankt voor alle lieve woorden naar aanleiding van de Sampler deken! Ik ben blij dat veel mensen aangeven een sampler te gaan maken. Het is dan ook heel leuk om te doen! In de zomerse hitte ben ik wel weer op zoek geweest naar wat nieuw garen. Ik heb namelijk een nieuw project gevonden….

Ik vond deze prachtige foto (gemaakt door David Loftus) een tijdje terug op Pinterest. Ik vind de kleuren zo mooi! Ik moest en zou gewoon iets maken met dit kleurenpalet.

Na een tijdje wikken en wegen heb ik besloten om Linen Soft van Scheepjes te gebruiken! Je kent waarschijnlijk de ‘Flight of Fancy’ CAL al die de afgelopen tijd heeft gelopen. Annelies Baes (van Vicarno.com) heeft een prachtige omslagdoek ontworpen. Ze heeft Linen soft gebruikt en de reden daarvoor was dat het prachtige kleuren had en heel goed viel. En voor zover ik kan beoordelen is dat helemaal waar! Het is een 26% acryl, 47% katoen en 27% linnen mix, dus ik heb goede hoop dat het ook nog eens goed tegen een stootje kan.

Ik had wel moeite om de juiste kleuren uit te kiezen, maar ik denk dat het aardig gelukt is. Ik heb een mostergeel, donkerrood, pistachegroen, donkerbruin en een beige tint uitgekozen. Deze kleuren liggen een beetje buiten mijn comfort zone (veel natuurlijker) maar dat is ook niet erg! Alle motieven gaan aan elkaar gemaakt worden met een grijstint. Ik ben van plan een Harlequin-deken te maken met een kleine twist. Ik heb wat zitten rekenen en heb zo’n 60 motieven en dan nog een aantal halve/kwartmotieven nodig. Dus ik heb nog wel wat te doen! Ik hou je op de hoogte, maar voorlopig ga ik maar alvast verder met haken…!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer