Vandaag draait alles om de stapels bloemen die de afgelopen week heb gehaakt en vastgehaakt. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Gisteren was ik op een familiefeestje en ik had de deken meegenomen om een paar foto's te maken. Ik had mijn camera nog niet uitgepakt, of er waren al een paar jonge vrijwilligers aan het poseren met de deken... ;)

Lekker felle kleuren! De variaties van het Invictagaren steken mooi af bij het groene gras.

Zoals jullie kunnen zien heb ik de rand geheel uit 1 kleur gemaakt. Ik wilde dat de rand datzelfde opengewerkte, bloemige gevoel gaf als de bloemen en de join zelf, dus ik heb gekozen voor wat opengewerkte boogjes. Om ook de tweede laag boogjes wat stevigheid te geven heb ik nog een strakke rand lossen eromheen gehaakt. Dit zorgt ervoor dat die rij niet 'uitrekt' onder het gewicht van de deken.

De deken is 80 cm breed en 120 cm lang. Naast dat het een prima grootte is voor kinderen, is hij ook groot genoeg om om je schouders te slaan op afkoelende zomeravonden.

Tsja, ik heb nog zoveel foto's van deze deken!

Ok, nog eentje dan! Hier kan je ook goed op zien dat ook de achterkant van de deken er ook best mag wezen. Ok, dat was niet per sé de bedoeling toen ik deze foto nam. Mijn zusje en ik waren allebei gewoon iets te enthousiast bezig om het door te hebben, haha.

Zo, heb je al zin om te beginnen aan deze deken? Mooi! Volgende week komt namelijk het patroon online, en dan kan je er zelf aan beginnen. In de tussentijd kan je natuurlijk alvast een mooie kleur Invicta uitzoeken om te gaan gebruiken ;)

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer