Wat doe je als je opeens een vlaag van inspiratie krijgt? Dan zet je je haaknaalden aan het werk!

Een tijdje geleden plaatste ik bovenstaande afbeelding op mijn IG. Ik was op de markt, en daar vond ik prachtige tulpen. Het kleurenpalet van de tulpen leek toevallig heel erg op de kleuren garen die ik al een tijdje in mijn kast had liggen. Een supermatch, niet?

Het garen waar ik het over heb is Scheepjes Alpaca Rhythm. Het is een 80% Alpaca, 20% wolmix en daarom dus ook heel zacht. Het garen is best wel dun, en geschikt voor haaknaalden 2-2.5. Dat betekent ook dat een bolletje van 25 gram maar liefst 200m aan looplengte heeft! Het garen lag al een tijdje in mijn kast omdat ik niet zoveel ontwerpen maak met dun garen. En eerlijk gezegd, was ik ook wel een beetje angstig voor hoe delicaat het garen eruit zag en of ik wel iets kon verzinnen wat het garen ook recht aandeed. Maar toen ik de kleuren van de tulpen zag, en de kleuren van dat garen zag, moest ik het maar gewoon proberen. Ik had namelijk al een tijdje een idee in mijn hoofd.

aWelk design het is, vertel ik je pas volgende week. Maar het is heel delicaat en zomers. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer