TA-DAH!!

Echt, ik kan bijna niet onder woorden brengen hoe blij ik was met deze shawl! Na het blocken was hij helemaal perfect. Hij viel soepel, was prettig van maat (150 bij 51cm) en had een fijn gewicht met de kralen erbij (200g kralen!) omdat anders de shawl erg licht was. Nu bleef hij hangen op mijn schouders en was hij lekker warm. Tenzij ik hem verkeerd om omdeed… Dan was het met de kraaltjes op mijn blote schouders even erg koud. Geloof me, dat doe je ook maar één keer ;).

Past hij niet goed bij de jurk? De kleuren kloppen met elkaar, wat een klein beetje een gokje was aangezien ik ze niet naast elkaar kon houden. Ik had namelijk geen bolletje Alpaca Rhythm bij de hand tijdens mijn pasafspraak en toen ik eenmaal besloten had welk garen het ging worden, was de jurk natuurlijk al lang en breed weggestopt bij de bruidswinkel voor de grote dag. De roze kraaltjes breken het wit een beetje op. Ik vind het een geslaagde klassieke combinatie!

Weet je nog dat ik schreef dat voor het blocken de lossen een beetje ongelijk leken? Blocken heeft dat verholpen. Echt, probeer het eens als je het nog niet gedaan hebt. Ik heb een tutorial voor je klaarstaan.


Voordat je denkt dat de bruiloft alleen maar om mij draaide, laat ik je mijn stoere bruidegom zien. Zelfs in de ochtend, voor de ceremonie heeft hij me geholpen, me droog gehouden tijdens de fotoshoot (je zou het niet zeggen maar af en toe kwam het met bakken naar beneden) en hij heeft bijna niet op mijn jurk gestaan. Hij ving zelfs m’n shawl op voordat die in de modder viel. Ja dames, deze hou ik.

Volgende week zet ik het patroon voor je online! Ik ben nog bezig met het haakdiagram. Tot dan!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer