Bedankt allemaal, voor de leuke berichtjes op de Catherine cowl! Ik heb hem nog niet gebruikt in de afgelopen weken, omdat het natuurlijk ontzettend lekker weer was met veel zon. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet met mijn hoofd bij nieuwe projecten zit. Ik speel al een tijdje met het idee om matchende polswarmers te maken. kijk naar onderstaande foto, dat zou toch best een leuke toevoeging zijn aan de Catherine cowl! Ik krijg altijd koude handen als ik op stage ben omdat de climate control in dat gebouw slecht werkt. Ik denk dus dat mijn polswarmers daar permanent zouden blijven, of in ieder geval totdat het hoogzomer is!

Dit zal een gemakkelijk projectje zijn, aangezien ik het denkwerk al heb gedaan bij de Catherine cowl! En ik heb nog wat Cotton 8 van Scheepjes over van de cowl. Ik zal best wel een eindje komen met zo'n pakketje! De kleuren die ik wederom ga gebruiken zijn 717, 653, 510 en 654.

http://haakmaarraak.nl/?p=1408

Misschien dat ik het randje nog iets aanpas, ik weet het nog niet. Als je er ideeƫn over hebt, hoor ik ze graag! Op Pinterest kwam ik het volgende plaatje tegen, waarvan ik de dubbele rand erg mooi vind. Ik ga proberen of het ook mogelijk is bij deze polswarmers, maar ik weet nog niet of het heel mooi staat bij de vrij dichte Catherine Wheels. We gaan het zien!

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer