Ja, het weer heeft zeker weer zijn herfstige kant laten zien in de afgelopen week. Hier regent het veel, waait het behoorlijk hard en over het algemeen is de zon niet echt doorgebroken. Dus ik ga me maar weer voorbereiden op de winter, en mijn sjaal is daar een lekker projectje voor! Het is een heerlijk herhalend patroon, je hoeft er niet echt bij na te denken en daarom is het perfect voor deze tijd van het jaar!

Hij is ongeveer 80 cm breed, en ik heb tot nu toe 2,5 bol van de Invicta Extra gebruikt. Ik denk dat ik er nog 1,5 bol bij doe en dan naar bruin overstap.

De rand krult nog een beetje op, maar ik denk dat ik die wel kan uitblocken. Hoe vind je trouwens mijn houten tafel? Een nieuwe aankoop voor mijn hobbykamer (Ja, daar heb ik er nu een van!). Ik ben een grote fan van zo’n blanke, warme houtlook.

Mijn zusje zag me werken aan de sjaal en vroeg wat dat stomme friemeltje aan het eind was. Dat is nou mijn projectsamenvatting. Niet heel veel soeps… Ik moet wat leukers hebben daarvoor, zoiets als Wink een tijdje terug maakte! Ach, mijn printer zit toch nog steeds ergens in een doos. Dus we doen het er maar even mee ;)

Reacties

Wees de eerste die reageert op dit bericht!

Reageer