Ben je klaar voor het allerlaatste stukje van de Hygge CAL? Afgelopen week heb je de rand van je sjaal als het goed is afgemaakt. Ik hoop dat je net zo blij bent met het project als dat ik ben! En om het af te maken voeren we het geheel. Het biedt namelijk niet alleen wat extra gewicht en afdekking voor je borduur-eindjes, maar het helpt ook met het golven van de rand (als opspannen nog niet genoeg heeft geholpen).

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het meedoen in deze CAL. Het is hartverwarmend om te zien hoe enthousiast jullie met het borduren aan de slag zijn gegaan. Dat is een opluchting en ik vind het supergaaf om de komende tijd nog meer Hygge-geïnspireerde haak- en borduurcreaties te zien!

Tips

Vrijwel alle tips staan al in het document. Ik wil wel graag benadrukken dat het belangrijk is om je voeringsstof gewassen en gestreken te hebben voordat je gaat beginnen. Stof, en dan met name katoen wil nog wel eens krimpen tijdens de eerste wasbeurt. Daarnaast ben ik ook geen professionele naaister. Dus als je een andere manier kent om je shawl te voeren, ga je gang! Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar Rome!

Trouwens, het klopt dat je tot nu toe nog geen extra’s uit de kit hebt gebruikt. Ik heb deze ook niet op de sjaals geplaatst. In plaats daarvan zou ik volgende week nog even terugkomen voor eventuele bonus patronen die je kan maken met de restjes…. ;)

Details

De kits zijn te koop via verschillende Scheepjes retailers, die je hier terug kan vinden. De patronen komen wekelijks uit vanaf 15 februari 2017, in 14 delen. Ze zijn terug te vinden in de Facebook groepen en via Scheepjes.nl. Om de patronen te begeleiden heeft Esther van It’s all in a Nutshell video’s gemaakt voor de gebruikte technieken. Je kan haar video’s op haar Youtube kanaal terugvinden, It’s all in a Nutshell Crochet.

Comments

Be the first to comment to this post!

New reply