Hallo! Vandaag een snelle blogpost om te laten weten hoe de wristies gaan. Ik heb de afgelopen week steeds niet meer dan 10 minuten achter elkaar kunnen haken doordat er een ongelukkige ontmoeting heeft plaatsgevonden tussen mijn vinger en een mes. En die pleisters zitten ongelofelijk in de weg als je wil haken zeg! Toch is het gelukt om een groot deel van een polswarmer af te krijgen. Het begin was ook best wel makkelijk, aangezien ik heel veel Catherine wheels heb gedaan voor de cowl had ik het patroon zo weer in de vingers!

Ik ben nog steeds blij hoe goed deze kleuren samengaan. Zoals je kan zien heb ik een dubbele rand gemaakt. Hoe precies, dat bewaar ik voor een latere post maar het is best simpel om te maken! Nu lijken de punten nog een beetje achter elkaar te liggen, maar ik weet zeker dat als ze geblockt zijn dat het geheel wat eleganter oogt.

Ik wil nog niet teveel verklappen over hoe het gaat worden, maar diegene die de steek kennen weten dat het heel moeilijk is om te meerderen of te minderen. Toch wilde ik graag een polswarmer maken die over je hand uitwaaiert. Ik denk dus, dat ik de polswarmer niet over de gehele lengte aan elkaar naai. Dit heeft bovendien het voordeel dat je na een tijdje dragen geen smoezelig, zweterig stukje polswarmer bij je handpalm hebt! Maar dat bewaar ik voor een latere post. Voorlopig heb ik nog heel wat eindjes in te weven..

Comments

Be the first to comment to this post!

New reply